TOP termékek

Színek és anyagok

Anyagok

  • LAMINÁLT

Laminált bútorlapból készült frontanyagainkat azoknak ajánljuk, akiknél a fő szempont a konyha ára, mivel ez a lehető legolcsóbb megoldás egy konyhabútor esetén. Illetve amellett, hogy egy olcsó anyagról beszélünk, az is előnye, hogy széles választékkal büszkélkedhetünk, s mind klasszikus, mind modern stílusú konyhához lehet köztük megfelelő színt találni. 18 mm-es vastagságú bútorlap a front hordozóanyaga, mely mindkét oldalt ugyanolyan színűre van laminálva, tehát mindkét oldala színes. Amennyiben laminált frontokat választunk, néhány dolog sajnos kötött az anyag adottságai miatt, ilyen például a front kerekítése, mivel 2 mm-es élzárással rendelkeznek. Ez a mechanikai sérüléseiktől jól meg tudja óvni az ajtók széleit, ugyanakkor szögletes megjelenést kölcsönöz a frontoknak.

  • PVC

PVC-borításos frontjaink a magasfényű frontok közül a legelőnyösebb áron kaphatóak, fehér, fekete, piros, bordó és világos krém színekben választható. Modern stílusú konyhákba kiválóan beilleszthetőek ezek a magasfényű árnyalatok. Hordozóanyaga 18 mm vastag MDF-lap, melynek elülső felszíne PVC-borítással rendelkezik, hátulsó(szekrény belseje felé néző) felszíne fehérre laminált, illetve továbbfejlesztett, 0,8mm-es, színazonos élzárása van.

Könnyen tisztítható felülete révén hamar becsempészi magát a háziasszonyok szívébe.

  • FÓLIÁS

A hordozóanyaga ezen típusú frontoknak is 18 mm vastag MDF-lap, ugyanakkor a fóliás frontok számos újdonsággal rendelkeznek a laminált és a PVC-frontokhoz képest:

1.  Nincs élzárása a frontoknak, mivel ez esetben az a fólia fut végig egybefüggően az éleken is, ami az elülső felszínen található

2.  Kevésbé szögletes megjelenéssel rendelkezik, mivel általában 3 mm-es rádiusza van az éleknek.

3.  Többféle marásminta is választható a fóliás frontok kínálatában, van köztük klasszikusabb és modernebb verzió is. Illetve van akár olyan lehetőség is, hogy a fogantyúprofil van a frontba marva, így nem kell hozzá fogantyúkat vásárolni, ha ezt a megoldást választják

4.  Vannak akár faerezetes, akár homogén, egyszínű változata is

  • FESTETT

Festett frontjaink képviselik a webáruházunkban elérhető legjobb minőséget. Hordozóanyag ez esetben is egy oldalán laminált, 18 mm vastag MDF-lap, ugyanakkor elegancia és időtállóság szempontjából felülmúlhatatlan a korszerű festési technológiánk köszönhetően. Akár modern, akár klasszikus konyhára vágyunk, ebben az anyagban nem fogunk csalódni. Többféle szín és marásminta is van széleskörű választékunkban, s ezt még azzal fokoztuk, hogy vannak matt és magasfényű festett ajtóink is. További különlegesség, hogy itt is lehet fogantyú mart frontokat is választani, ami például egy modern stílusú konyhához tökéletes választás.