TOP termékek

GYIK

1. Mennyi idő alatt érkezik meg a megrendelt termék?

A szállítási idő a rendelt terméktől illetve a kapacitástól függ.

 2. Milyen technológiával készülnek a termékek?

Két üzemcsarnokunkban, több mint 1000 négyzetméteren folyamatosan korszerűsített gépekkel cégünk mintegy 20 munkatársa dolgozik fáradhatatlanul azért, hogy az Ön által megrendelt termékek kifogástalan minőségben, határidőre elkészüljenek. Fontos azonban kiemelnünk, hogy bizonyos termékek jellege miatt nagyon sok olyan klasszikus kézi munka folyamat is előfordul, amelyet szándékosan nem akarunk a legkorszerűbb robotizált technológiára váltani, evvel is alátámasztva a termékek klasszikus jellegét.

3. Van-e szavatosság a termékekre?

Igen, konyhabútorainkra 12 év szavatosságot vállalunk.

4. Van-e szállítási költség?

Ez termékenként változó, a szállítási költségek a termékek adatlapján vannak feltüntetve.

5. Előre kell-e fizetni?

Ez a fizetés fajtájától függ. Amennyiben valaki készpénzes fizetést választ helyszíni átvétellel, vagy a futárnál, nem kell, azonban az online fizetési lehetőségek választásakor akkor kezdődik meg a megrendelés feldolgozása, amikor beérkezik a befizetés.

6. Hogyan érkeznek meg a bútorok, vállalunk-e szerelést?

A konyhabútorokat és a teraszbútorokat lapraszerelve szállítjuk, melyekhez mellékelünk összeszerelési útmutatót vagy papír alapon, vagy e-mail-en. Mi szerelést nem vállalunk.

7. Van lehetőség méretre gyártatni a bútorokat?

Amennyiben konyhabútorról van szó, konyhastúdióink egyikében lehet egyéni árajánlatot kérni, ahol minden egyéni igényt ki tudunk elégíteni, de ha csak néhány méreten változtatna, érdemes körülnézni a konyhabútor elemeink között is, hiszen ezekből az elemekből rengeteg egyéni megoldás kialakítható. A tömörfa bútorok egyedi gyártásához a mitbach.kitchen@gmail.com e-mail címen lehet árajánlatot kérni.


8. Változtatható a konyhabútor garnitúrák összetétele?

Vannak olyan konyhabútoraink, melyek elemenként összeállíthatóak. Standard garnitúrákat is forgalmazunk, melyeket mi állítunk össze, így egyéni igények szerint akár változtathatunk ezek összetételén. Ilyen esetben írja le, hogy melyik részt szeretné megváltoztatni, s mi küldünk Önnek egy egyedi árajánlatot. Kiegészítő szekrények rendelésére is van lehetőség.


9. Átvehetem a rendelt terméket személyesen?

Igen, személyes átvételre központunkban van lehetőség:  Budapest 1194 Kócsag utca 41. - asztalos üzem

10. Hogyan fizethetem ki a rendelt terméket?

Különböző fizetési módok közül választhat: fizethet átvételkor készpénzben, illetve banki átutalással, valamint Paypallal.

11. Honnan tudom, hogy hol jár a rendelésem?

Rendelésének állapotáról további információt kérhet a +36301853840-es telefonszámon, vagy e-mailben a info@mitbach.hu címen. Kérjük, ehhez adja meg rendelésének sorszámát, és mi tájékoztatjuk rendelésének állapotáról, illetve, amennyiben lehetséges, a kiszállítás várható idejéről.


12. Cégek részére kiállítanak Áfa-s számlát?

Minden ügyfelünk részére Áfa-s számlát állítunk ki.